Yedi Salkım İlkokulu
YEDİSALKIM MAH. YEDİSALKIM KÜME EVLERİ YEDISALKIM ILKOKULU BLOK NO: 22/2 GÜRPINAR / VAN

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda Atatürk ilkelerini benimsemiş , çağın gereksinimlerine ayak uydurabilecek düzeyde , vatan millet sevgisi aşılanmış , geleceği görme yetisine sahip , kültürlü , ahlaklı , milli değerlere bağlı , içinde bulunduğu dünya konjektörünü değerlendirip , ülkesinin çıkarlarını şahsi çıkarlarının üzerlerinde gören fikri hür , vicdanı hür , temel hak ve özgürlüklere saygılı bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; mevcut yönetici, öğretmen, veli öğrenci, personel ve önceki mezunlarımız ile Okul Aile Birliği- Koruma Derneği Üyelerinin özverili ve birlikte çalışmalarıyla hedefimize ulaşmaktır.

Öğretim Şekli :Tam gün

Tam gün

08.30-14.10

SOBA

İlçe merkezine 70 Km, il merkezine 90 Km uzaklıktadır.

KÖY